893834656-images6.jpg

Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi skonsumować
każda kobieta, aby
szybko
trawić i poprawić własny metabolizm.
Przepyszne jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 4 tabletki na odchudzanie

tabletki na odchudzanie które naprawdę działają