Jedz mało i chudnij

Dobra
dieta znaczy konsumowanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w wyliczonych proporcjach. 40 procent diety
muszą stanowić warzywa. W
dobrej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
brakować szparagów a także szpinaku. Najlepiej
ugotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez dużej ilości dodatków. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier należy spożywać czasami, czyli niezwyklerzadko,
bo nie jest to element niezbędny w planie
żywienia.Jadanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne spożywanie wiedzie do skutecznego
tracenia zapasów
tłuszczu. Porcje jedzenia muszą być niewielkie –
konsumując mało możemy czuć się syci,
naukowcy to udowodnili. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno wystarcza. Oleje
roślinne i oliwa są niesamowicie
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadadobry dla diety tłuszcz, więc
trzeba je nieodzownie włączyć do
lekkiej diety. Należy
spożywać rzeczy jak najmniej
przetworzone, bo tylko takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z pokarmów sprzedawanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być pierwszorzędnej
jakości, bo tylko wysoka jakośćgwarantuje smaczne i zdrowe jedzenie.

tekst dostepny na stronie : tania levitra
kamagra w zelu